top of page
Pole fitness norrköping_edited.jpg

Holy nights - Vinterkurser 2021

Stora förändringar i studion väntar efter årsskiftet, så nu firar vi ut det gamla: 

Välkomna på HOLY NIGHTS v.51-v.52!

Så fort vi slår igen dörrarna efter sista kursen det här året startar renovering av studion. Även om danssalen är väldigt fin som den är redan, så är det aldrig fel med lite nytt! Exakt vad som ska göras blir en överraskning ;)

 

För att fira ut det gamla är ni välkomna på årets sista kurser, det blir kurser i miniformat som vi har valt att kalla för Holy nights. Kurserna går under v.51-v.52 och består av två tillfällen. 

Följande kurser släpps för bokning på måndag 6/12 kl 12:00:

Ingen produkt

Holy Flexy pole & chair, två tillfällen.

Måndagar 20/12 samt 27/12, kl 17:30-18:45. 

För att gå den här kursen är det bra om du avslutat minst pole nivå 2 hos oss, eller likvärdig kurs på någon annan studion. Samt känner dig bekväm i outside leghang. 

Fake your flexibility until you get your flexibility! Its all about angles ;) I den här minikursen om två tillfällen går Linda igenom sina allra bästa knep, för att hitta rätt vinklar och se vigare ut än man faktiskt är. Vi kommer jobba med trick som uttrycker rörlighet i både ben och rygg, i både pole fitness och chair. 

 

Vi skulle kalla detta för vår instagramvänligaste kurs hittils (vad har vi annars rätt vinklar till ;) - I den här kursen kommer vi att öppna upp för möjligheten att fotografera under lektionstid, vilket annars inte är tillåtet. På den här kursen finns det alltså risk att hamna i bakgrunden på någons film, därför är det bra om du meddelar i början av kursen ifall detta är något du inte vill.  

Ha gärna med ett par klackar för att skapa lite extra långa ben, och därmed lite extra fejk-flex. OBS, frivilligt! 

 

Instruktör: Linda E

Pris: 400 kr

Holy Flexibility, två tillfällen.

Måndagar 20/12 samt 27/12 kl 19:00-20:00. 

 

En lugnare stretchkurs om två tillfällen. I den här minikursen i slutet av året får ni Malins favoritstretcher. Det blir en riktig myskurs med tända ljus och kanske lite glögg? Den som kommer får se ;) 

 

Inga förkunskaper krävs!

Instruktör: Malin 

Pris: 200 kr 

Ingen produkt

Ingen produkt

Holy Strength for pole & aerial, två tillfällen.

Tisdagar 21/12 samt 28/12 kl 18:30-19:30. 

 

Den här kursen passar dig som avslutat minst nivå 1 hos oss, eller likvärdig kurs på någon annan studio.

 

En av de vanligaste frågorna vi får är: “Hur bygger jag bäst upp styrka för pole, silks, eller hoop?” Den här kursen är för dig som vill träna upp styrka speciellt anpassad för dessa discipliner! Vi kommer träna på ett roligare sätt framförallt med pole, men även utan. Styrkan vi övar på är användbar även för aerialkurserna, men här är det framförallt pole vi kommer använda som styrkeredskap. 

Instruktör: Linda S 

Pris: 400 kr 

Släpps för bokning måndag 6/12 kl 12:00 - Be ready!  

Vi har inga produkter att visa här just nu.

bottom of page