top of page
IMG_0803.jpg

Pole studion, ca 100 kvm

I vår härliga pole studio har vi totalt 14 stänger och hela 6 meter i takhöjd. Många av våra stänger är 4 meter och har gott svängutrymme. Vi använder oss av Gympoles stänger som inte har några skarvar och är fastskruvade i både taket och golvet för högsta säkerhet. Alla våra väggar är beklädda med stora speglar på båda sidorna. Vår fönster släpper in mycket ljus och friskluft. 

 

- 14 stänger

- 4 meter höga

- Gott om plats

- Stora fina krashmattor

- Gummiband

- Yogamattor

- Foamroller

IMG_0760.jpg

Gymnastiksalen, ca 200 kvm

I denna sal har vi vår luftakrobatik, flex-klasser, dansklasser och andra event. En stor sal med 6 meter i takhöjd och 5 meters aerial silks. Vi har 7 stycken tyg och 7 stycken ringar. På ena kortsidan finns en stor spegel som täcker hela väggen. Här inne finns också chins-stänger, rep, tjockmattor, plintar, vikter och andra träningsredskap som kan vara användbara vid olika träningsformer.

 

- 7 stycken aerial silks

- 7 stycken aerial hoop

- Spegelvägg

- Tjockmattor

- Träningsredskap

- Yogamattor

IMG_0747.jpg

Omklädningsrum

Precis utanför studion har vi omklädningsrum för både tjejer och killar. I omklädningsrummet finns skåp, två toaletter och massor med duschar, På event som möhippor och svensexor finns duschtvål, schampoo, balsam och andra hygienartiklar att tillgå som hårtork, tops med mer. Alla våra omklädningsrum och salar är handikappsanpassade.

- Skåp

- Duschar

- Toaletter

Fler bilder på vår studio

bottom of page