top of page

Boka ett event

 Möhippor, svensexor och mycket mer 

Dags att fira? 

Letar du efter den perfekta aktiviteten för din väns möhippa, svensexa, födelsedag, företagskickoff eller vad som helst som kan tänkas vara värt att fira? Då har du hittat rätt! Vi lovar en timme ni sent kommer glömma, fylld med skratt, träningsglädje och gemenskap. 

Priset för eventet är 1500 kr för hela gruppen. Ni har tillgång till omklädningsrum innan och efter ert event. 

Ett urval av aktiviteter att välja bland!

Nu återstår att välja vilken aktivitet! Följande finns att välja;

  • Pole dance

  • Twerking

  • Belly dancing

  • Aerial hoop

  • Aerial silks

Nedan kan du läsa mer om varje aktivitet. 

  • 1 500 svenska kronor
  • 1 500 svenska kronor

"Tack för en fantastisk lektion när vi ordnade möhippa!! Vi hade så roligt och undervisningen var suverän! Rekommenderar er verkligen!!"

- Anna Norberg

Allmän information/vanliga frågor

Klädsel: Vanliga träningskläder funkar fint! För pole dance och twerking är det fördelaktigt med shorts/hotpants, men det går lika bra med heltäckande (då gärna lite löst sittande) klädsel. För aerial hoop och aerial silks behöver ni ha heltäckande kläder. För alla utrustningsaktiviter (pole dance, aerial hoop, aerial silks kommer ni behöva ta av er alla smycken på handleder och fingrar, det kan vara bra att veta i förväg om ex. en vigselring har varit buren sedan länge och är svår att få av. 

Omklädningsrum: Omklädningsrummet finns på samma våning precis utanför salarna. Alla våra omklädningsrum är handikappanpassade.

När måste vi vara på plats?

Vi öppnar studion 15 minuter innan första eventet och det räcker att ni är här 15 minuter innan er starttid. Se till att komma i tid! Vi kan inte avvara mer tid än den utsatta tiden för ert event.

Hur lång tid har vi på oss att duscha?

Vi stänger studion 20 minuter efter sista eventet om inget annat anges av instruktören.

Får vi ta dricka/ta med alkohol innan/på eventet?

Ja, det får ni. Vi förbehåller oss dock rätten att neka någon som är för påverkad att delta eller vistas i salen pga säkerhetskäl.

bottom of page