Boka ett event

 Möhippor, svensexor och mycket mer 

Möhippa / Svensexa

Letar du efter den perfekta aktiviteten för din väns möhippa eller svensexa? Då är du på rätt spår! Pole dance är en mycket uppskattad och populär aktivitet både bland tjejer och killar. Vi lovar er en unik upplevelse ni aldrig kommer att glömma!

Födelsedagsevent

Något som blir mer och mer populärt är att boka ett överraskningsevent till någon som fyller år. Vi har alltifrån 25-års event till 50-års event. Att ge bort något som gör både gott för hjärtat och kroppen tillsammans med gott sällskap är oslagbart. Gör som många andra och boka ett födelsedagsevent med hela kompisgänget!

Kick off och privata grupper

Är ni ett gäng vänner eller ett företag som vill göra något ni kommer minnas för livet? Pole dance är en utmanande men rolig aktivitet som för er samman och utlovar många skratt. 

Nedan kan du läsa om alla våra aktivitetsval du kan välja mellan när du bokar. Läs igenom och boka det som passar just er!

"Tack för en fantastisk lektion när vi ordnade möhippa!! Vi hade så roligt och undervisningen var suverän! Rekommenderar er verkligen!!"

- Anna Norberg

Trick och snurrar: Här blir ni guidade in i Pole fitnessens underbara värld i ett klassiskt prova-på-pass. Vi fokuserar på styrka och teknik medan vi går igenom några av alla snurrar som finns. Vem kan göra den snyggaste fireman eller sitta på stången längst? På slutet får ni såklart några minuter att ta kort på varandra. Vi hjälper gärna till med en häftig gruppbild! 

Koreografi: Under denna timma kommer ni få dansa loss runt stången till härliga låtar som får feststämningen på topp. Det blir mycket floor work men även några snurrar som vi går igenom innan och sätter ihop tillsammans med vår dans. På slutet får ni såklart några minuter att ta kort på varandra. Vi hjälper gärna till med en häftig gruppbild! 

Twerk (utan stång): Twerk blir bara mer och mer populärt i dansklasser och världen över. Att skaka rumpa är mer utmanande och roligare än man kan tro. Väljer ni detta alternativ kommer ni få lära er några av de mest populära twerkteknikerna som vi sedan sätter in i en koreografi (ej pole dance). Liten eller stor, spelar ingen roll, ALLA kan skaka rumpa!

Exempel på upplägg

Instruktören hälsar alla välkomna och drar en snabb information om säkerhet och allmänt ni bör känna till och en presentation av sig själv. Vi värmer upp tillsammans till härliga fartfyllda låtar och uppvärmningen består ofta av både pulshöjande men även lite stretch. Efter uppvärmningen brukar en drickpaus vara på sin plats, alkohol är tillåtet men vi rekommenderar att ni är någorlunda nyktra för att få ut så mycket som möjligt av tiden. 

Nu är det dags att sätta igång med ert aktivitetsval och här brukar stämningen vara på topp! Mycket skratta och minnen skapas här.

I slutet av varje event tar vi ca 10-15 minuter till att t.ex. bruden eller brudgummen får visa upp vad de lärt sig medan ni andra filmar och fotar. Vi hjälper gärna till att filma så ni alla kommer med på filmen. Ni bestämmer själva.

Sedan avslutas allt med en härlig men svettig gruppbild som ni kan ha som ett minne av denna stund.

Efter detta har ni tillgång till omklädningsrummet med duschar och andra hygienartiklar som shampoo, balsam och tvål med mer.

OBS! Vi stänger studion 20 minuter efter sista eventet.

Allmän information/vanliga frågor

Klädsel: Vanliga träningskläder går bra, men ha gärna på er shorts eller hotpants om ni bokar pole dance och någon mer lösare underdel om ni väljer twerk. Vi tränar barfota men vill ni ha inneskor på uppvärmningen går det bra.

Omklädningsrum: Omklädningsrummet finns på samma våning precis utanför salarna. Alla våra omklädningsrum är handikappanpassade.

När måste vi vara på plats?

Vi öppnar studion 15 minuter innan första eventet och det räcker att ni är här 15 minuter innan er starttid. Se till att komma i tid! Vi kan inte avvara mer tid än den utsatte tiden för ert event.

Hur lång tid har vi på oss att duscha?

Vi stänger studion 20 minuter efter sista eventet om inget annat anges av instruktören.

Vad behöver vi ha med oss?

Ett glatt humör och handdukar till duschen. Vi har tvål och shampoo med mer som ni har tillgång till.

Får vi ta dricka/ta med alkohol innan/på eventet?

Ja, det får ni. Vi förbehåller oss dock rätten att neka någon som är för påverkad att delta eller vistas i salen pga säkerhetskäl.