top of page

Vid första besöket

Kolla in våra rabatter innan du bokar!

Inför första besöket hos oss!

Varmt välkommen till en av Sveriges finaste pole fitness-studios. Har du gått i tankarna att börja hos oss eller kanske redan bokat en kurs? Då kan det vara skönt att veta att du är i trygga händer och du kommer få en träningsstund utöver det vanliga!

Här är några frågor vi ofta får från våra nya elever.

Vad ska jag ha för kläder på mig?

I våra nybörjarklasser rekommenderar vi att du har shorts eller hotpants för att få bra fästa med benen mot stången. Det går att ha tights eller liknande under de första 3 lektionerna men när vi börjar att sitta på stången behövs kortare shorts för att sitta kvar. På överkroppen kan du ha vad du vill, tex ett linne eller en t-shirt. Ha alltid med dig varmare kläder till uppvärmningen och nervarvningen.

Vad behöver jag mer ha med mig?

Vill du ha inneskor i uppvärmningen går det bra, annars tränar vi barfota. Vattenflaska och en svetthandduk kan också vara bra att ha med sig, speciellt under de lite varmare dagarna. Och sist men inte minst, ett glatt humör! :D

 

Hur hittar jag till er studio?

Vår studio ligger i Pronovahuset, St persgatan 19, i samma hus som WorldClass. Du kommer se en glaskupol ovanför huvudingången där du ska gå in. När du kommer in ligger WorldClass på vänster sida. Fortsätt rakt fram förbi Worldclass och Klöverns reception (konferens). När du kommer till T-korsningen gå höger. Följ sedan pilarna, du ska till Hus H. Sväng vänster vid andra ingången (ej glasbron) och sedan finns vi på 4:e våningen.

Behöver jag anmäla att jag inte kan komma på min klass?

Nej, du behöver inte anmäla frånvaro. Är du bokad på en klass som är full eller har väldigt få deltagare kan det vara schyst att säga till i vår facebook-grupp för elever och instruktörer We adore pole fitness Norrköping att du inte kommer. Men det är inget måste.

Vad händer om jag missar en klass? Brinner den inne då?

Vi vet att livet kommer i mellan ibland och därför får du ta igen 3 missade klasser per period utan extra kostnad!

Vad är OP & OA?

OP står för Open pole och OA står för Open aerial. Som elev hos oss kan du komma på egna träningstillfällen, OP eller OA, på speciella utsatta tider. Tiderna varierar från period till period, ibland tillochmed från vecka till vecka så se till att alltid kolla schemat innan du kommer till oss på OP eller OA. Under dessa träningstillfällen tränar du själv på vad du lärt dig på klasstid. Lär gärna mer om OP/OA under Open pole och open aerial!

bottom of page