top of page
Temabudskap 4 9x16 - original (972089)_edited.jpg

Musikhjälpen 2022: För en tryggare barndom på flykt från krig

42 miljoner barn uppskattas vara på flykt undan krig och konflikter. Många har förlorat sina föräldrar, utsatts för våld och saknar självklara saker som ett tryggt hem och möjlighet att gå i skolan. Och många har aldrig upplevt något annat än livet i ett flyktingläger. Bidrag till Musikhjälpen kan till exempel gå till att ordna tillfälliga skolor och barnvänliga platser i flyktingläger.

Att tvingas fly undan krig och konflikter är verklighet för fler människor än någonsin tidigare. Kriget i Ukraina är den snabbast växande flyktingkatastrofen sedan andra världskriget och tvingade två tredjedelar av landets barn på flykt i våras. Samtidigt fortsätter redan pågående konflikter, bland annat kriget i Syrien som elva år in är en av världens största flyktingkatastrofer.

Bidrag till Musikhjälpen kommer att gå till att förbättra livet för barn och unga under 18 år på flykt undan krig och konflikter.Det kan handla om att ge fler möjlighet att gå i skolan, till exempel genom tillfälliga skolor. Pengar kan också gå till att skapa barnvänliga platser i flyktingläger där barn kan få psykosocialt stöd eller bara leka en stund. Eller till att hjälpa barn att hitta sina anhöriga. Att tappa bort sin familj under en flykt är bland det värsta som kan hända ett barn.

Alla som var med och skänkte minst 100 kr till bössan till och med söndag 18 december var med och tävlade om fina priser. Vinnarna är nu dragna och presenteras här; 

  • Presentkort på valfritt tränings-camp på ADORE, värde 995 kr - @_insomniac_

  • Presentkort hos I am pole, värde 1000 kr - Linda S

  • En goodiebag från Pole fitness Motala, värde 1500 kr - Michaela Smeds

  • Ett presentkort hos West coast pole, värde 1000 kr - Sofia Johansson

  • En topp från Pole cast sweden - @Evaaerials

  • Ett set med hotpants och sporttop från Adore-shopen - @Monkimongi

  • En timmes massage från Vigör massage i Norrköping - @Tobbeejohansson

  • Ett par handsydda hotpants från Alice ateljé - Gabriella Fjellander

  • En goodiebag från Studio DQ - Simone 

Kontakta malin@adorepole för att kvittera ut ditt pris!

Vi stödjer - sticker - original (681505).png
bottom of page