Hem / Vårt utbud / Poledance / Pole nivå 4, v.28-v.30

Pole nivå 4, v.28-v.30

Tisdagar 18:45-19:45, tre tillfällen

600

kr

START 9/7 Tisdag kl 18:45-19:45

Tre tillfällen, v.28-v.30


Välkommen på denna minikurs på tre tisdagar i rad i vår nyhet: Pole nivå 4!


Vi har länge känt att vi behöver ett steg mellan nivå 3 och intermediete så här har vi det helt enkelt: Pole nivå 4! I den här kursen jobbar vi med alla grundbultar vi behöver inför pole intermediate. Du finner bastrick som till exempel extended butterfly, brass monkey, superman, leghangs, iguana samt inverts såsom chopper och shouldermount, och mycket mer. Alla är de helt olika, men har en sak gemensamt: Det är bra att kunna dem inför intermediate, där vi ofta sätter in just dessa trick i kombinationer. Kursen passar dig som avslutat nivå 3 och funderar på att gå upp till intermediate, eller dig som tränar på högre nivå men vill förfina din teknik och flow och stärka "andra sidan".


Du tränar samma dag och tid varje vecka. Missar du tillfällen får du ta igen på andra kurser inom perioden för bokad kurs.


Längd på varje kurstillfälle är 1 timme. 

Instruktör: Nike

Avboka: Alla bokningar på våra kurser är bindande vilket innebär att du blir betalningsskyldig när du bokat en kurs hos oss. Boka inte om du inte är helt säker. Du kan endast avboka en kurs om du blivit långvarigt sjuk eller skadat dig innan eller under kurstillfället. Läkarintyg krävs.


Betalning: Betalningen på kursavgiften sker genom direktbetalning eller faktura (se betalningsvillkor under betalningsmetoder när du bokar din kurs). Om inte kursavgiften är inbetald på 3:e kursveckan kommer vi neka din fortsatta medverkan och driva ärendet vidare. Fakturan skickas normalt ut vid kursstart. Har du inte fått din faktura inom 4 dagar efter kurssstart, kontakta oss på info@adorepole.se.

OBS! Kolla skräpposten innan. I priset ingår en administrativ avgift på 200 kr på alla bokningar. Denna tas ut vid eventuell avbokning.


Allmänt: All träning sker på egen risk. ADORE tar inget ansvar för personskador eller värdesaker. Vi jobbar för kvalité och säkerhet.


Hos oss råder 18-årsgräns. Vill du delta i någon kurs, men är under 18 år? Då behöver din målsman kontakta oss via mail: info@adorepole.se 

Gå med i vårt nyhetsbrev

Signa upp din e-post för att ta del av nyheter och erbjudanden.

Adorepole logotype i rosa och vit färg.


Om oss på Adore Pole

I vår härliga pole studio har vi totalt 14 stänger och hela 6 meter i takhöjd. Många av våra stänger är 4 meter och har gott svängutrymme. Vi använder oss av Gympoles stänger som inte har några skarvar och är fastskruvade i både taket och golvet för högsta säkerhet. Alla våra väggar är beklädda med stora speglar på båda sidorna. Vår fönster släpper in mycket ljus och friskluft.


  Adress:  St persgatan 19  601 86 Norrköping

  Mail: info@adorepole.se

En vit sociala media ikon för plattformen Facebook. Klicka på denna för att se vår Facebooksida.
En vit sociala media ikon för plattformen Instagram. Klicka på denna för att se vår Instagram.
En vit sociala media ikon för plattformen Youtube. Klicka på denna för att se vår Youtube kanal.

© 2024 Adore Pole Fitness - Powered by Sitesmart