Hem / Vårt utbud / Luftakrobatik / Aerial hoop double v.26-v.29

Aerial hoop double v.26-v.29

Måndagar 17:30-18:30, fyra tillfällen

800

kr

START 24/6 Måndag kl 17.30-18.30

Fyra tillfällen, v.26-v.29


Svenska mästarna i Artistic Aerial Hoop double håller kurs i de vackraste dubbeltricksen!


Kom och ta del av deras kunskaper uppe i luften! Detta är kurs för dig som vill testa på aerial hoop double. Vi kommer att gå igenom både enskilda trick och kombos där man är två personer i ringen. Man behöver inte vara två för att boka, vi ser till att du får en partner att träna med.


Nivå: Avslutat hoop basic eller pole nivå två eller motsvarande. Du bör ha en stabil invert och känna dig bekväm med knäveck i både övre och undre bar.


Instruktörer: Emma och Hedvig

Avboka: Alla bokningar på våra kurser är bindande vilket innebär att du blir betalningsskyldig när du bokat en kurs hos oss. Boka inte om du inte är helt säker. Du kan endast avboka en kurs om du blivit långvarigt sjuk eller skadat dig innan eller under kurstillfället. Läkarintyg krävs.

Betalning: Betalningen på kursavgiften sker genom direktbetalning eller faktura (se betalningsvillkor under betalningsmetoder när du bokar din kurs). Om inte kursavgiften är inbetald på 3:e kursveckan kommer vi neka din fortsatta medverkan och driva ärendet vidare. Fakturan skickas normalt ut vid kursstart. Har du inte fått din faktura inom 4 dagar efter kurssstart, kontakta oss på info@adorepole.se. OBS! Kolla skräpposten innan. I priset ingår en administrativ avgift på 200 kr på alla bokningar. Denna tas ut vid eventuell avbokning.

Allmänt: All träning sker på egen risk. ADORE tar inget ansvar för personskador eller värdesaker.

Vi jobbar för kvalité och säkerhet. Man måste vara minst 16 år för att kunna träna hos oss. Alla som är under 18 år måste ha med sig målsmans underskrift vid första tillfället. Ladda ner blanketten under Kurser/Olika kurser.

Gå med i vårt nyhetsbrev

Signa upp din e-post för att ta del av nyheter och erbjudanden.

Adorepole logotype i rosa och vit färg.


Om oss på Adore Pole

I vår härliga pole studio har vi totalt 14 stänger och hela 6 meter i takhöjd. Många av våra stänger är 4 meter och har gott svängutrymme. Vi använder oss av Gympoles stänger som inte har några skarvar och är fastskruvade i både taket och golvet för högsta säkerhet. Alla våra väggar är beklädda med stora speglar på båda sidorna. Vår fönster släpper in mycket ljus och friskluft.


  Adress:  St persgatan 19  601 86 Norrköping

  Mail: info@adorepole.se

En vit sociala media ikon för plattformen Facebook. Klicka på denna för att se vår Facebooksida.
En vit sociala media ikon för plattformen Instagram. Klicka på denna för att se vår Instagram.
En vit sociala media ikon för plattformen Youtube. Klicka på denna för att se vår Youtube kanal.

© 2024 Adore Pole Fitness - Powered by Sitesmart