top of page

Våra kurser

IMG_0092fixad.jpg

Pole dance / Pole fitness

Pole dance, eller Pole fitness som vi väljer att kalla det, är en träningsform där vi kombinerar dans och akrobatik med fokus på styrka, uthållighet och flexibilitet. Denna träning utövar du med hjälp av en stång som sitter fast i båda golv och tak. På stången göra du trick och olika snurrar som vi sedan kan sätta ihop till olika kombinationer. Pole dance eller pole fitness har exploderat i Sverige de senaste åren och det hålls både tävlingar på amatör- och internationell nivå runt om i världen. Det som är så fantastiskt med pole dance, förutom att du bygger upp en stark och smidig kropp, är att det inte finns någon bestämd dansstil du måste förhålla dig till. Du kan alltså inspireras av hip-hop, balett, jazz… ja precis vilken stil du föredrar. Eller så struntar du i att dansa och bara fokuserar på råstyrka och teknik i dina trick. Med andra ord passar denna träningsform alla!

 

Kursen är 8 veckor lång och du tränar 1 gång i veckan, varje tillfälle är 75 minuter.  Dessa kurser går man om fler gånger tills man känner sig redo att gå upp i nivå.

AHoopSilks.jpg

Aerial silks / Aerial hoop

Aerial Hoop utövas i en stor stålring som är upphängd med rep i taket. Aerial Silks är två långa tygbitar som hänger från taket och ända ner till golvet. 

Vi utövar dessa två träningsformer med långbyxor och långärmat för att undvika friktion mot huden. I både aerial Hoop och aerial Silks gör vi trick och drops som vi sedan sätter ihop till olika kombinationer för att få ett fint flow i våra rörelser. En mycket rolig och krävande träningsform som garanterar en starkare och smidigare kropp.  Vi håller till i den stora gymnastiksalen som ligger precis bredvid vår studio med hela 6 meter i takhöjd! 

 

Aerial Hoop och Aerial silks är det perfekta komplementet till din pole dance träning. 
                                                             
Aerial silks är 7 veckor lång och Aerial Hoop är 5 veckor lång. Du tränar 1 gång i veckan och varje tillfälle är 75 minuter om inget annat anges.  Dessa kurser går man om fler gånger tills man känner sig redo att gå upp i nivå.    

stretch.jpg

Flexibility

Stretchklass. Har du alltid drömt om att kunna gå ner i spagat eller få till den där perfekta bryggan? Eller är du redan där men vill kunna göra en over split? Var du än befinner dig på för nivå hjälper vi dig att ta nästa steg. Detta är alltså en kurs för dig som vill öka rörligheten och flexibiliteten oavsett om du är helt nybörjare och aldrig stretchat i hela ditt liv eller är en mycket van stretchare. Kursen har fokus på split, spagat, rygg, axlar och pointe. 


Inga förkunskaper krävs!
Kursen är 8 veckor lång och du tränar 1 gång i veckan, varje tillfälle är 75 minuter om inget annat anges.

booty.jpg

Bootylicious

Detta är en dansklass (utan stång) med en grym blandning av dancehall / hiphop / jazz / twerk. Vi dansar till härliga rytmer, bygger upp styrka och tränar teknik i en stor sal precis bredvid själva studion på samma plan. Denna kurs fokuserar på att lyfta fram de kvinnliga rörelserna med en kaxig vibe. Booty-klassen kan vara ett bra komplement till dig som tränar pole fitness eftersom vi jobbar mycket med styrka och kroppskontroll men självklart även för dig som inte tränar pole alls. Glöm inte, liten eller stor, rund eller smal, alla rumpor är bra rumpor och de ska skakas! 
 

Inga förkunskaper eller dansvana krävs för att gå denna kurs!

Kursen är 8 veckor lång och du tränar 1 gång i veckan.

DSC05359.jpg

High heels Exotic

JUST NU HAR VI INGA KURSER I HIGH HEELS EXOTIC

Exotic pole dance är en polekoreografi-klass med massa floorwork. I klackar utforskar vi den mer sensuella sidan av pole dance vilket innebär att det kommer osa av kvinnlighet och sexiga rörelser till artister som Rihanna, Lexy Panterra, Beyonce m.m. En riktig confidence boost där du kommer gå ut med mer energi än vad du kom in med. 

Rekommenderad klädsel: Knäskydd alt benvärmare, tights eller liknande som skyddar knäna lite. Skor/pumps med klack som sitter på plats med en rem runt fotleden eller liknande. Bra märke på skor att dansa i är pleaser shoe som är gjorda för att hålla när du dansar pole dance. 

För att kunna gå denna kurs måste du avslutat minst pole fitness nivå 2.

Kursen är 6 veckor lång och du tränar 1 gång i veckan,

Headerdancemix.jpg

Sassylicious

JUST NU HAR VI INGA KURSER I SASSYLICIOUS

POLE, CHAIR & TWERK

Här har du en dansklass som passar alla! Vi blandar olika stilar och uttryck med redskap så som stång och stol. Det kan innebära att vi blandar både stång, twerk och stol i en och samma koreografi men även rena Twerk-klasser kan förekomma. Bara fantasin sätter gränser. Vi dansar till låtar som Pussycat dolls, Niykee Heaton, Zara Larsson m.m. 
Vissa koreografier kan kräva knäskydd eller likande. Skor och klackar är valfritt. Kom och dansa med oss!                   

 

Inga förkunskaper eller dansvana krävs för att gå denna kurs!

Kursen är 6 veckor lång och du tränar 1 gång i veckan.

RedigeradIMG_0046.jpg

Spinny pole

JUST NU HAR VI INGA KURSER I SPINNY POLE

Spinny Pole är en klass där vi tränar på roterande stång. Du lär dig tekniker för att hantera spinny pole på bästa sätt, för att få till ett snyggt flow i dina rörelser. Vi kommer ägna oss åt floorwork, utrycksfulla rörelser och koreografier.

              

Den här klassen passar alla som gått nivå 2 och uppåt. 

Kursen är 6 veckor lång och du tränar 1 gång i veckan.

Linda.jpg

Pole movement

JUST NU HAR VI INGA KURSER I POLE MOVEMENT

Denna kurs passar dig som gått minst nivå 2 och vill ta en paus från nivåklättrandet och fokusera på styrka och teknik ett tag. Pole Movement är en vidareutveckling av vår tidigare kurs Spinny Pole. Den innehåller liksom Spinny pole mycket spinny teknik, den inkluderar även floorwork och nu även dynamiska rörelser runt statisk stång, samt "back to basics". Du kan förvänta dig mycket grunder, dans och combos. 

              

Den här klassen passar alla som gått nivå 2 och uppåt. 

Kursen är 6 veckor lång och du tränar 1 gång i veckan.

VILLKOR / INFO

- Vi har 16-års gräns på alla våra kurser. Är du under 18-år krävs ett målsmans-intyg. Klicka här för att ladda ner!

- Alla bokningar är bindande. Läs mer om våra villkor under Boka.

- Du tränar hos oss på egen risk. ADORE tar inget ansvar för personskador eller värdesaker.

bottom of page