top of page

Uppsamlingstillfällen

Ta igen dina missade klasser!

Eftersom vi under framfarten av Covid-19 ber er att stanna hemma från träningen om ni känner minsta symtom, så förstår vi att många har fler missade pass än vanligt att ta igen just nu. Därför har vi tillfälligt tagit bort regeln om att ta igen max 3ggr per kurs, samt arrangerar vi ett antal uppsamlingstillfällen under periodens gång. 

 

Uppsamlingstillfällena är gratis för er som har klasser att ta igen. Det går även bra att ta igen i förväg om du vet att du kommer missa. Vi öppnar upp färre platser än vanligt på uppsamlingstillfällena, för att undvika trängsel. Det går även bra att avboka med kort varsel då vi förstår att det kan uppstå symtom när en minst anar det. 

Det går även bra att boka uppsamlingstillfällena om du inte har missat några klasser, eller om du helt enkelt inte är elev just nu. De kostar då 250kr. 

Alla klasser livesänds även via Zoom. Är du inte elev just nu, men vill vara med via Zoom, så har vi just nu ett onlinepaket. Stång hemma krävs för pole-klasserna. Zoomklasserna kan alla som går en kurs under innevarande kursperiod att kunna vara med på, oavsett om du har klasser att ta igen eller inte.

 

Vi kommer inte att kontrollera hur många klasser du har att ta igen. Har du inga klasser att ta igen, kan du alltså vara med på Zoom ändå. Säg att du tex blir sjuk sista veckan och inte kan vara med på din klass, då har du förhoppningsvis redan tagit igen den klassen i förväg. Och blir du inte sjuk, så får du helt enkelt se de zoomklasser du varit med på som en bonus.

 

OBS! Det är strikt förbjudet att spela in skärmen för att spara lektioner till senare! Tänk på att instruktörens instruktioner är copyrightskyddat material, och skall endast upplevas på plats, i realtid. Det är lika förbjudet att spela in skärmen som det är att filma instruktioner under lektionstid på plats i studion. Samt ska alla som tränar känna sig trygga och veta att de inte blir filmade.

 

Du kan vara med på zoomklasser på din egen nivå, samt nivåerna under. Du kan inte vara med på zoomklasser över din egen nivå. Tex, går du nivå 3 så kan du inte vara med på Intermediate och Advanced, men du kan vara med på nivå 1, nivå 2, nivå 3, benstretch och bootylicious.

Tips! Har du ingen stång hemma så är Benstretchen ett hett tips! Den går lika bra att vara med på hemifrån som på plats. Även Bootylicious kräver inga speciella redskap.

 

Zoomklasserna behöver inte bokas i förväg, utan det är bara att gå med via den länk som skickas ut i förväg.

Finns att boka just nu:

Fredag 18/12 kl 17:15-18:30

Uppsamlingstillfälle #10

 

Periodens sista benstretch och glöggmys! 

 

Fredag 18/12 kl 17:15-18:30 

 

Vi börjar med en ordentlig uppvärmning av ben och rumpa, och fortsätter sen med benstretcher för split och spagat. Vi bjuder på glögg och pepparkakor till er som kommer till studion, men ni som är med via Zoom får fixa egen dryck och snacks ;) 

 

Ange koden "TAIGEN" när du bokar, om du har klasser att ta igen från nuvarande kursperiod. Har du inga klasser att ta igen, eller går du ingen kurs just nu men vill vara med ändå, går det bra att boka klassen till en kostnad av 250kr. 

FullSizeRender.jpg

Fredag 18/12 kl 19:00-20:15

Uppsamlingstillfälle #11

Den här periodens sista glöggmys, och det blir inget mindre än CHAIR DANCE med Tess! 

Fredag 18/12 kl 19:00-20:15 

 

Fjärde gången gillt, återigen dags för glögg- och fredagsmys på ADORE! Vi återupplivar koreografin till Devil, häng med och dansa oavsett om du har gjort den tidigare och vill återuppleva den, eller om du aldrig har dansat chair innan. Vi går igenom dansen från början!

 

Ange koden "TAIGEN" när du bokar, om du har klasser att ta igen från nuvarande kursperiod. Har du inga klasser att ta igen, eller går du ingen kurs just nu men vill vara med ändå, går det bra att boka klassen till en kostnad av 250kr. 

IMG_8548_edited.jpg
bottom of page