top of page
Strip camp.png

Happy eller crappy Valentine?

-Det spelar egentligen ingen roll; helgen efter blir het!

 

På Adore erbjuder vi nämligen ett kärleksfullt Stripcamp tillsammans med Alexandra, Jonas, Big, Malin och Tess. Vi ser fram emot att värma upp februarikylan och imma igen studions fönster; kläderna kommer ryka och vi hyllar våra kroppar genom att visa upp dem.

 

Inga förkunskaper krävs, vi går igenom de tekniker och vinklar som behövs för att du ska känna dig som ditt mest sensuella jag.

Släpps för bokning Onsdag 1/2 kl 12:00!

Fredag 17 februari - 17:30-18:30

Magic Mike - Jonas 

Jump on it, let´s do it! Hoppa upp i sadeln tillsammans med vår egen magiker Jonas. I en danskoreografi inspirerad av Magic Mike och Chippendales ser vi till att äga det mer manliga, explosiva uttrycket. Har du högt till tak, lite självdistans och ett par knäskydd? Då kan du boka denna workshop.

Fredag 17 Februari 18:45-19:45

One piece strip tease del 1 - Alexandra

Vad vore ett Strip camp utan en klassisk strip tease? Vår dansdrottning Alexandra bjuder in till en het pole choreo ingen skådat förut!

Del 1 av 2. 

OBS; Till den här workshopen behöver du ha med dig en one piece (det är den vi ska klä av oss...;)

Lördag 18 Februari 12:00 - 13:00

Sexy Flexy - Malin & Tess

Sexy Flexy Allt går. Och om det inte går, då får en se till att det går… Detta lämnar vi fritt för tolkning och erbjuder en workshop assisterad flexibilitetsträning. Kom och öppna upp ditt sinne och dina leder tillsammans med Malin och Tess! Vi värmer upp ordentligt innan vi med en kärleksfull push kommer närmare split, spagat och backbend. Ni vet, alla positioner vi har nytta av även i vardagen när lampan är släckt.

Lördag 18 Februari 13:15 - 14:15

One piece strip tease del 2 - Alexandra

Alexandra fortsätter med del två av helgens hetaste pole choreo! För som sagt, vad vore ett strip camp utan en klassisk strip tease? 

OBS; Du behöver ha med dig din one piece även den här gången ;) 

Lördag 18 Februari 14:30 - 15:3o

Chair dance - Big 

Återigen byter vi ut stängerna mor stolar! Välkommen att utforska det kvinnliga uttrycket och dynamiska rörelsemönster. Du kan förvänta dig koreografi, floorwork och möjlighet att upptäcka sidor hos dig som du inte visste fanns.

Klädsel; Det du känner dig bekväm i ;) 

IMG_6994.jpg
bottom of page