IMG_5768_edited.jpg

Halloween 2021

Välkommen på Halloweenhelgens aktiviteter!

Fredag 29/10 kl 17:30: Klä dig som ett trick! 

Unicorn, super woman, fireman, sea horse eller något helt annat? Du bestämmer! Välj ett trick och klä dig som det: Sen kommer du hit så försöker vi tillsammans att göra alla tricken (eller varianter av, beroende på nivå) som ni kommer som! 

Det blir som en Open Pole fast uppstyrd, med gemensam uppvämning och instruktörer som är tillgängliga under hela passet. 

Tid: Fredag 29/10 kl 17:30-18:45. Vi kör så många vi hinner! 

Pris: 100 kr

Nivåkrav: Avslutat större delen av nivå 1. 

Lördag 30/10 kl 11:00-13:00: Ploppis och Öppet hus! 

Välkommen på Öppet hus och Pole-loppis! Sälj dina pole- och träningskläder, stänger, skor eller annat som du inte använder längre, och shoppa loss bland andras begagnade grejer. Vi älskar återbruk i alla dess former, och hur nice är det inte med "nya" miljösmarta kläder till rimliga priser?

Bästa Alice Blom kommer och säljer ut ett antal av sina handsydda kreationer. Alice har sytt bland annat SM-dräkterna till Tess och Kim som tävlade för Adore. Detta vill du inte missa! 

Vill du ha en säljplats? I så fall är du välkommen att förbereda redan från kl 10.

Vill du komma och handla så gäller drop in under tiden ploppisen pågår kl 11:00-13:00.

Eller varför inte ta med vänner och bekanta och visa hur du hänger (bokstavligt talat) om kvällarna? Kanske passa på att visa en snurr eller två? Öppet hus gäller från kl 11:00 - 13:00, samtidigt som Loppisen. 

 

Ingen förbokning, entre är gratis och alla är välkomna! 

Vi ses i studion!