CoVid-19. 

Aktuell information

Viktig info angående uppskjuten kursstart. Är du inbokad på någon av kurserna som startar snart här på ADORE? Då vill vi gärna att du återkopplar att du har läst följande info. 

Vi skulle egentligen haft kursstart v2 - 2021, för årets första kurser. Som vi längtat! Men, det finns ju ett litet men i det läget som vi befinner oss nu i en rådande pandemi. Vi i instruktörsgruppen har diskuterat fram och tillbaka, och har nu landat i att det nog ändå är klokt att skjuta upp kursstarten i två veckor. Nämligen till v4, med start måndagen den 25/1. Detta är enligt de rekommendationer som Norrköpings kommun har gått ut med till all föreningsverksamhet.

 

Anledningen till detta beslut är att många har varit bortresta under jul- och nyårsledigheten. Hälsat på familj och vänner, varit på skidresor, åkt kollektivt med mera. Många har också nu efter trettondagen kommit hem från sin ledighet. Om det är så att många har blivit smittade under sin ledighet, så skulle en kursstart nu på måndag innebära att vi träffar varandra precis lagom till insjuknandet. Och är därmed extra smittsamma!

 

Vi skulle därför hellre vilja ge det några veckor, för ge de flesta en chans att komma förbi inkubationstiden. Samt för att vara lite säkrare på att ingen som är sjuk efter resor utan att veta om det ännu, råkar vistas i studion.

 

Vi hoppas på förståelse för detta, det är ett av många steg i arbetet vi gör för att kunna bedriva så säker träning som möjligt för alla. Det är inga lätta beslut att ta i dessa tider, och jag är hemskt ledsen att info kommer så sent. Alla beslut vi tar är för att vi alla, både instruktörer och elever, ska kunna känna oss så säkra som möjligt med att kunna komma till studion och träna.

 

Det innebär att alla kurser kommer hållas under v 4-11, istället för som tidigare, v2-9.

Vi är väldigt tacksamma om du som är inbokad på en kurs skulle vilja bekräfta till oss att du har sett den här infon. Det går bra att skicka mail till info@adorepole.se, men smidigast vore om ni klickade "gilla" på inlägget i vår facebookgrupp för elever ("We adore pole fitness Norrköping"). 

  • Facebook - svarta cirkeln
  • Instagram - svarta cirkeln
  • YouTube - svarta cirkeln

© 2015 - ADORE POLE FITNESS 
ST PERSGATAN 19, 601 86 NORRKÖPING